Gears of War 4 frame rate is bekendgemaakt

  Gears of War 4 komt pas in de herfst uit, maar beetje bij beetje wordt er steeds meer informatie over de game bekend. Naast de nieuwe personages, vijanden en de aankomende beta zijn ook de Gears of War 4 frame rate specificaties nader toegelicht.

  Ontwikkelaar The Coalition heeft bekendgemaakt dat de Gears of War 4 frame rate sterk gaat afhangen van wat je speelt. Zo zal de singleplayer te spelen zijn in 30fps, net zoals mogelijk was bij de vorige Gears of War games.

  De multiplayer, die een belangrijkere plaats in de game krijgt, zal op een soepele 60 fps speelbaar zijn. Hiermee zal het visuele aspect van de game zeer vloeiend verlopen, waardoor het gebruiken van je kettingzaag net even wat intenser is.

  De reden waarom de frame rate op tijdens de singleplayer lager is, is om de speler een stabiele visuele ervaring te bieden. In de game zal er namelijk heftigere special effects plaatsvinden waarbij het zonde is als er framedrops plaats zullen vinden. Zo zal er, volgens The Coalition, enorm veel met de weersomstandigheden in de game gedaan worden.

  Gears of War 4 frame rate in solide resolutie

  De game zal tijdens de single- en multiplayer in 1080p te spelen zijn. De game wordt komt exclusief uit voor de Xbox One, maar aanvoerder van het ontwikkelaarsteam Rod Fergusson, heeft aangegeven dat de game later waarschijnlijk ook naar de PC zal komen.

  De Gears of War 4 beta zal ergens in de lente te spelen zijn.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.