Gears of War 4 event viert Chinees Nieuwjaar

  Vanaf vandaag start er een Gears of War 4 event dat het Chinees Nieuwjaar viert: het Jaar van de Hond. Het spel van Microsoft Studios kwam in oktober 2016 uit en zorgt met allerlei verschillende extra's tijdens dit event ervoor dat spelers weer terugkeren naar de multiplayermodus van de game

  Zo krijgt iedereen die dit weekend, van 16 tot 19 februari, online speelt dubbel XP in alle gamemodi. Daarnaast komt er een Jaar van de Hond 'Pouncer Madness' Horde event, dat betekent dus dat we de hordes van kwaad in een nieuwe jasje kunnen afstoppen.

  Gears of War 4 event met dagelijkse beloningen

  Een weekend Dubbel XP en een Horde event is niet het enige wat je kunt verwachten als je Gears of War 4 weer overuren laat draaien in je Xbox One. Vanaf vandaag tot de eerste dag van maart kun je een dagelijkse beloning oppikken. Zestien dagen vol beloningen dus, waarbij elke beloning een wapenskin is in het thema van het Chinees Nieuwjaar.

  Tot slot is er ook een blijvende Dubbel XP, namelijk die voor je wapen. In december en januari werd dit systeem al toegevoegd aan ieder wapen, maar zal vanaf nu permanent er zijn. Je wapens zullen dus vanaf vandaag altijd een stuk sneller een level omhoog gaan.

  Gears of War 4 is nog steeds verkrijgbaar voor de Xbox One. De game is ook te spelen als je een abonnement hebt op de Xbox Game Pass.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.