Gears of War 4 DLC met nieuwe maps, skins en speelbaar rapduo

  Gears of War 4 krijgt nieuwe DLC, met onder andere twee nieuwe maps, skins en twee nieuwe speelbare characters voor de multiplayer. Rapduo Run The Jewels zal namelijk speelbaar zijn in de nieuwe Gears of War 4 DLC.

  Run The Jewels, bestaande uit rappers El-P en Killer Mike, zullen dankzij de nieuwe update speelbaar zijn tijdens het online gedeelte van de nieuwste Gears of War game. Ze zijn onderdeel van Gears Of War 4 DLC die ook twee bekende maps bevat uit Gears of War 3.

  Bekende maps in Gears of War 4 DLC

  Buiten de nieuwe personages om heeft de Gears of War 4 DLC 18 nieuwe wapenskins, nieuwe emblems, nieuwe bounties en de twee nieuwe maps. Deze maps zijn Drydock en Checkout, twee populaire maps die te spelen zullen zijn in Versus Multiplayer en Horde. Spelers met een Season Pass kunnen de twee maps al spelen in een aantal modes. De nieuwe Gears of War DLC wordt op 8 november uitgebracht voor iedereen.

  In die nieuwe online modes kan dus ook gespeeld worden met de nieuwe personages El-P en Killer Mike van Run The Jewels. De twee verleende hun stem al eerder aan de game en hun muziek werd gebruikt voor een trailer van Gears of War 4. De twee werden bekend na de uitermate succesvolle release hun gelijknamige album en staan bekend om harde teksten en agressieve beats.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.