Gears of War 4 crossplay testweekend aangekondigd

  The Coalition heeft aangekondigd dat er aankomend weekend getest gaat worden met Gears of War 4 crossplay functionaliteit. De test wordt uitgevoerd om het potentieel van een permanente crossplay functie te onderzoeken, zodat Windows 10 en Xbox One spelers in de toekomst samen kunnen spelen.

  Op de website van de game werd het Gears of War 4 crossplay testweekend aangekondigd. Hoewel eerder aangegeven werd dat er geen crossplay zou komen voor de Versusmodus, blijkt de ontwikkelaar nu toch interesse te hebben in de mogelijkheid. De ontwikkelaar geeft wel aan dat de competitieve balans belangrijk is voor een goede uitvoering van crossplay. Daarom wordt komend weekend getest of die balans gevonden kan worden.

  Gears of War 4 crossplay eerst alleen voor co-op

  De game kent momenteel al ondersteuning voor crossplay, maar deze functie is vooralsnog enkel beschikbaar voor coöperatieve modi. Binnenkort zou Gears of War 4 crossplay dus ook beschikbaar gemaakt kunnen worden voor de competitieve modi van de game, mits uit de tests blijkt dat de compititieve balans bereikt kan worden.

  Hiervoor stelt The Coalition de functie komend weekend open voor het publiek. Later kan dan besloten worden of de functie in de game terecht zal komen, aan de hand van de verkregen feedback van spelers op beide platformen en verzamelde data.

  Om spelers te motiveren te spelen tijdens het Gears of War 4 crossplay testweekend, zullen spelers tijdens dit weekend ook meer ervaringspunten verdienen. Feedback kan verzonden worden naar The Coalition door middel van een reactie op de blogpost. Hieronder kun je zien welke modi en maps meedoen met het testweekend.

  • Playlist Type: Social
  • Modes: Team Deathmatch, Dodgeball, King of the Hill
  • Maps: All (inclusief Checkout and Dry Dock)
  • Win XP: 1500 (Is normaal 600)
  • Loss XP: 750 (Is normaal 100)
  • Maximale Squadgrootte: 5

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.