Gears Of War 4 Crossplay nu ook naar ranked

  Eerder dit jaar kreeg Gears Of War 4 een update die crossplay tussen de Xbox One en PC mogelijk maakte. Tot nu toe kon dat alleen in social matches, maar binnenkort krijgt Gears Of War 4 Crossplay in alle matches.

  Ontwikkelaar The Coalition liet weten dat ze op de hoogte zijn van het feit dat PC gamers nu in het voordeel zijn ten opzichte van de console gamers. Daarom is het voor Xbox One spelers mogelijk om te kiezen om met of zonder crossplay te spelen.

  Gears Of War 4 Crossplay

  De Social, Ranked War Up en Special Events modi ondersteunen allemaal crossplay. Windows 10 spelers hadden wat moeite met het vinden van een match. De nieuwe crossplay functie moet hier verandering in brengen door het totaal aantal gamers waarmee je in een match kunt komen te vergroten.

  Eerder liet The Coalition al weten dat crossplay voor Gears of War 4 in een testfase zat. Ook werden er vorige maand twee nieuwe maps toegevoegd aan de game in een update. Omdat het bijna Pasen is krijgt Gears Of War 4 nieuwe content in een Pasen-thema, denk bijvoorbeeld aan grote Paashaas hoofden.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.