Gears of War 4 beta release bekendgemaakt

  Kettingzaaggevechten, torenhoge monsters en macho one-liners zijn een kenmerk voor de Gears of War franchise. Gears of Wars 4, het aankomende deel van de serie, zal niet anders worden. Om je voor te bereiden op wat er komen gaat is de Gears of War 4 beta in het leven geroepen, die volgende maand gaat uitkomen.

  Het lange wachten is voorbij, er is namelijk een Gears of War 4 beta release datum aangekondigd. Deze releasedatum zal voor veel mensen verschillend zijn, aangezien er rekening wordt gehouden met de echte Gears of War fans.

  Gears of War 4 beta release begint in april

  Mensen die Gears of War: Ultimate Edition hebben gespeeld, zullen vanaf 18 april codes kunnen verwachten voor de early access van de beta die vervolgens tot 24 april loopt. Op 25 april mogen de rest van de mensen aan de slag met de Gears of War 4 beta, deze zal lopen tot 1 mei.

  Je komt in aanmerking voor de early access als je voor 11 april Gears of War: Ultimate Edition hebt gespeeld op de Xbox One of via Windows 10. Je kan alleen een beta code verwachten als je een Xbox Live Gold abonnement hebt.

  De beta zal exclusief op de Xbox One te spelen zijn. Adam Fletcher, community manager van Gears of War 4 ontwikkelaar The Coalition, heeft aangegeven dat de beta een voorproefje gaat worden op het multiplayer geweld van de volledige game. De release van Gears of War 4 zal ergens in de herfst van 2016 plaats gaan vinden.

  Wij zullen ook zeker meedoen aan de Gears of War 4 beta release. Wij hebben al een aantal hoge verwachtingen van deze chaotische testosteron shooter!

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.