Gears 5 releasedatum en cover mogelijk gelekt

  De nieuwste game in de Gears of War franchise komt dit jaar uit. Dit blijkt uit berichtgeving van de Spaanse site Generacion Xbox. De outlet beweert dat de Gears 5 releasedatum op 10 september 2019 ligt. Daarnaast heeft het bedrijf ook de cover van de game weten te bemachtigen.

  Generacion Xbox heeft de cover verkregen via de Taiwanese Industrial Development Bureau (de PEGI van Taiwan). Daarnaast haalt de site een ongespecificeerde bron aan die zegt dat de Gears 5 releasedatum op 10 september 2019 is. Aangezien dit allemaal nog niet officieel is, kan je dit dus met een korrel zout nemen.

  Wat is er op de Gears 5 cover te zien?

  Op de cover van Gears 5 zijn verschillende details te spotten. Het meest prominente onderdeel van de afbeelding is Kait Diaz die op het midden van de hoes staat. Ze houdt het amulet van haar moeder vast. Aan het einde van Gears of War 4 kom je erachter dat dit sieraad het logo van de Locust heeft.

  Gears cover image

  Aan haar rechterkant zien we verschillende personages van de COG. Dit zijn Del Walker, JD Fenix en Marcus Fenix. De andere kant is misschien wel het interessantst. Hier zien we niet alleen twee nieuwe vijanden, maar ook de Locust Queen. We zagen haar voor het laatst in Gears of War 3. Aan het einde van de game werd ze neergestoken door Marcus.

  Wat is er naast de releasedatum over Gears 5 bekend?

  Gears 5 speelt zich na de gebeurtenissen uit het vierde deel af. Ditmaal speel je als Kait Diaz die erachter wil komen wie ze nou echt is en hoe de Locust daarbij betrokken zijn. Verdere details zijn op dit moment nog schaars. We weten wel dat de Gears 5 releasedatum waarschijnlijk op 10 september 2019 ligt.

  Verder is het duidelijk dat de Gears 5 multiplayer officieel wordt onthuld in juni. Wij hebben al een lijst met multiplayer features die we in de game willen zien op een rij gezet. Gears 5 staat bij de bevestigde E3 2019 games, dus tijdens het evenement horen we waarschijnlijk meer over de game.

  Gears 5 komt naar de PC en Xbox One.

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.