Gears 5 release bekendgemaakt tijdens E3 2019

  Eén van Microsofts grootste exclusieve titels krijgt een nieuw deel en nog wel dit jaar. De Gears 5 releasedatum is namelijk al op 10 september 2019. De game komt uit voor de Xbox One en PC. Daarnaast is er een gloednieuwe modus uit de doeken gedaan.

  Gears 5 werd vorig jaar al aangekondigd tijdens de E3 persconferentie van Xbox, maar tijdens de livestream vanavond is officieel onthuld dat de game vanaf 10 september verkrijgbaar is voor de Xbox One en de PC. Abonnees van Xbox Live Ultimate kunnen zelfs al iets eerder aan de slag met de game, namelijk op 6 september. Ook gamers die de Ultimate editie van de game reserveren, kunnen eerder aan de slag met Gears 5.

  Gears 5 releasedatum is niet de enige reveal tijdens E3 2019

  In Los Angeles zag de XGN-redactie al de releaseperiode van Gears 5 en dat de nieuwste titel in de Gears-franchise in de herfst zou verschijnen. Dat blijkt te kloppen met een releasedatum op 10 september.

  Naast de Gears 5 releasedatum werd er ook een gloednieuwe gamemodus onthuld voor de game. In Escape speel je als één van drie Hivebusters. Samen infiltreer je een Hive en plaats je bommen, om vervolgens met veel bombarie te ontsnappen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want er zullen talloze Locust soldaten klaarstaan om je tegen te werken.

  Daarnaast heeft Microsoft een kleine bonus onthuld voor iedereen die de game reserveert. Alle pre-orders ontvangen namelijk een exclusieve Terminator-skin om de release van de nieuwste film te vieren.

  Gears 5 komt op 10 september uit voor de Xbox One en PC.

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.