Gears 5 multiplayer wordt officieel onthuld in juni

  Tijdens de Inside Xbox livestream zijn er verschillende zaken naar buiten gekomen. Een daarvan is dat de Gears 5 multiplayer op 14 juni wordt onthuld. De eerste beelden zijn te zien tijdens de een tv-show genaamd Eleague Gears Summer Series.

  De premiere van de Gears 5 multiplayer is dus niet tijdens de E3 persconferentie van Microsoft, maar bij een eSports show over Gears of War. De serie, met de naam Eleague Gears Summer Series: The Bonds and Betrayals of Brotherhood, is een samenwerking tussen Microsoft en Eleague.

  Wanneer is de Gears 5 multiplayer onthulling?

  De eerste beelden van de multiplayer kan je op 14 juni verwachten bij de Eleague Gears Summer Series. Rod Fergusson, baas van ontwikkelaar The Coalition, vertelt in de Inside Xbox livestream dat dit niet het enige is wat je van Gears of War mag verwachten.

  Hij zegt dat de studio aan veel Gears of War gerelateerde zaken bezig is en dat de game Gears Tactics binnenkort ook te zien zal zijn. Fergusson vertelt er niet bij wanneer we meer van de game gaan zien, maar de kans is groot dat dit tijdens de E3 2019 persconferentie van Microsoft is.

  Wat is de Eleague Gears Summer Series?

  De Eleague Gears Summer Series is een zesdelig evenement dat zich focust op professionele Gears of Wars spelers. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op totdat er acht spelers overblijven die een gooi doen naar de titel tijdens The Invitational op 13 en 14 juli.

  Het toernooi wordt georganiseerd door Turner Broadcasting en WME/IMG. Zij hebben eerder wedstrijden georganiseerd voor games als Counter-Strike, Overwatch, Call of Duty: Black Ops 4 en Street Fighter V.

  Gears 5 komt in 2019 uit voor de PC en Xbox One. Lees hier onze Gears of War 5 features die we willen zien.

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.