Gearbox Twitter bericht teaset een mysterieuze nieuwe game

  Gearbox heeft een bericht op Twitter geplaatst waarin we een eerste blik krijgen op een mysterieuze nieuwe game. Dit is een verrassing, aangezien het bedrijf gisteren al een andere nieuwe game heeft geteased. Naast de foto die op Twitter werd geplaatst is er verder weinig informatie vrijgegeven over de aankomende game.

  Het is aan de hand van het Twitter bericht dat Gearbox de foto niets te maken heeft met Borderlands 3. Dit komt door het bericht dat boven de foto staat. Hier staat “Tijd om een nieuwe game voor PAX te introduceren”, wat wijst naar een gehele nieuwe game. Op de foto lijkt het erop dat de game zich op een ruimteschip plaats zal vinden.

  Veel speculaties

  Het is nog onduidelijk of het een hele nieuwe game zal worden, het zou bijvoorbeeld ook een reboot voor Aliens kunnen zijn. Toch is dit een wilde gok, aangezien Aliens een redelijk duistere game is en de foto een vrolijke sfeer met een griezelige ondertoon geeft. De kleuren en de stijl van de game hebben namelijk iets kinderlijks en speels, maar er lijkt wel een man op een vorm van operatietafel te liggen.

  De waarheid zal waarschijnlijk aan het einde van de maand worden onthuld op PAX-East. Dit evenement zal zich op 28 tot en met 31 maart plaatsvinden. Ook zal er op dat moment waarschijnlijk meer informatie worden onthuld over Borderlands 3, aangezien de games zo snel achter elkaar worden geteased.

  Twitter bericht van Gearbox zorgt voor nieuwsgierigheid

  Waar fans eerst vol enthousiasme reageerden op het bericht van Borderlands 3, wordt er nu zeer nieuwsgierig gereageerd op wat voor game er nu zal worden uitgebracht. Op veel van de reacties wordt antwoord gegeven met een GIF van een of meerdere robots, waardoor het erop begint te lijken dat robots een groot deel uit zullen maken van de nieuwe game.

  Gearbox staat voornamelijk bekend om franchises zoals Borderlands, Half-Life en Brothers in Arms. De laatste game die het bedrijf heeft uitgebracht is We Happy Few, een game die eigenlijk een beetje dezelfde sfeer geeft als het plaatje van de nieuwe game. Het zou dus kunnen zijn dat het een soortgelijke game zou kunnen worden in dezelfde stijl.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.