Gearbox Software baas teaset Duke Nukem aankondiging

  Sinds Duke Nukem Forever hebben we al niets meer gehoord van onze gespierde vriend, maar dat gaat binnenkort misschien veranderen. Randy Pitchford, Gearbox Software baas, teaset namelijk dat er wellicht een aankondiging gedaan wordt.

  We hebben al een tijdje niets meert gehoord van onze gespierde vriend Duke Nukem, maar als we Gearbox Software baas Randy Pitchford kunnen geloven gaat dat binnenkort veranderen. Pitchford werd via Twitter gevraagd of er misschien een Duke Nukem/Gears of War samenwerking in de maak was. Pitchford gaf het volgende antwoord:

  "Op 1 december hebben we een aankondiging die je misschien wel leuk vindt."

  Zie de oorspronkelijke tweets hieronder:

  Gearbox Software baas teaset mogelijke samenwerking

  Dat Randy Pitchford iets weet wat velen niet weten is zeker, maar nog niet zeker is waarover het precies gaat. Het zou kunnen gaan over de samenwerking met Gears of War, maar zeker ook over een eigen project waar Duke Nukem bij betrokken is.

  Enkele andere twitteraars probeerden nog meer informatie uit Pitchford te krijgen, door meer vragen te stellen over de aankondiging. Pitchford bleef verwijzen naar 1 december en dus worden wij hier ook niet duidelijker van. Het is dus echt wachten op 1 december.

  Op 1 december vindt het jaarlijkse evenement 'The Game Awards' plaats in Amerika. Hier worden de beste games van 2016 gehuldigd en krijgen daarvoor een award. Veel ontwikkelaars pakken tijdens het evenement de kans om hun nieuwe games te laten zien.

  Voorgaande jaren lieten games als The Last of Us en No Man's Sky al meer zien van hun games tijdens 'The Game Awards'. Het is dus totaal niet raar als ook Gearbox Software kiest om hun nieuwe Duke Nukem game hier voor het eerst te laten zien. Tot die tijd is een nieuwe Duke Nukem dus gewoon een gerucht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.