Gearbox onthult eerste PlayStation 5 game Godfall

  Tijdens The Game Awards 2019 is de eerste PlayStation 5 game Godfall onthuld. De game wordt uitgegeven door Gearbox en is een mix tussen een looter en een slasher-game. Godfall wordt gemaakt door Counterplay Games en moet in 2020 verschijnen voor de PlayStation 5 en de PC.

  Dat heeft Gearbox met een trailer laten weten tijdens The Game Awards 2019. Volgens de website wordt Godfall een "titel van triple A-kwaliteit, in third-person en met real-time melee die het beste kan worden gespeeld met vrienden". Keith Lee, de creative director van Godfall laat het volgende weten:

  "Wij willen met Godfall innoveren en proberen een frisse blik te werpen op de actie-RPG's. Wij willen dat de spelers verlangen naar het volgende beste stukje in hun personage, dus wij zijn plan om veel loot aan te bieden aan spelers om zo te zorgen dat er een goede impact is op de gameplay en de verschillende speelstijlen."

  Godfall is de eerste PlayStation 5 game

  Voor ontwikkelaar Counterplay Games is het haar debuut qua grote titels. De ontwikkelaar bracht in 2016 het kleine Duelyst uit, maar de studio bevat wel enkele veteranen uit de game-industrie.

  Het is nog niet bekend wanneer Godfall precies verschijnt voor de PlayStation 5 en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.