Gearbox heeft 5 Borderlands 3 DLC-pakketten onthuld

  Gearbox heeft de eerste downloadbare content voor Borderlands 3 onthuld. Het gaat om vijf cosmetische DLC-pakketten die nog voor het Halloween evenement in de game moeten verschijnen. Sterker nog, je kan ze nu krijgen! Met deze DLC kan iedereen in stijl ten strijde trekken en aan het looten slaan.

  Gearbox heeft een vijftal contentpakketten onthuld en uitgebracht waarmee jij je karakters en je wapens op kunt leuken voor de komende Bloody Harvest content die gratis naar de game komt. De contentpakketten trappen een scala aan DLC af die rond Halloween voor de game uit moeten komen. Mooi op tijd voor die griezelige dagen brengt Gearbox een berg betaalde content uit.

  Welke DLC-pakketten hebben Borderlands 3 verrijkt?

  Er zijn vijf verschillende pakketten verkrijgbaar. Het Toy Box Weapon-pakket voegt een berg speelgoedwapens toe. De overige pakketten zijn Gold Weapons, het Gearbox Cosmetic-pakket, het Retro Cosmetic-pakket en het Neon Cosmetic-pakket. Deze voegen allerlei skins toe voor zowel wapens als de karakters in de game.

  In het Neon Cosmetic pakket vind je bovendien een aantal toffe skins die geschikt zijn om te dragen tijdens Halloween, namelijk skelettenpakjes. De pakketten kosten 5 euro per stuk en zijn te verkrijgen op de Xbox One, PC en PlayStation 4.

  De game werd door ons beoordeeld met een 9.5 in de Borderlands 3 review. Het Bloody Harvest pakket dat eind deze maand verschijnt zal gratis voor iedereen te downloaden zijn.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.