Geannuleerde Sonic skateboardgame duikt op

  Er zijn beelden van een Sonic skateboardgame opgedoken. De beelden werden op Youtube gezet. Ontwikkelaar Vision Scape werkte aan de game.

  De geannuleerde skategame heette Sonic the Hedgehog Extreme en was origineel ontwikkeld zonder dat SEGA er vanaf wist. Vision Scape werkte aan het prototype om uiteindelijk voor SEGA te kunnen pitchen. Zo ver kwam het helaas niet.

  Sonic skateboardgame beelden

  De beelden laten zien wat het spel had kunnen worden. Het blijft trouw aan veel elementen van de Sonic games. Zo zijn er gouden ringen, bekende omgevingen en Chaos Emeralds. De game is gericht op trucs doen met je skateboard op half-pipes en andere obstakels.

  Een paar jaar na dit prototype kwam SEGA met Sonic Riders. Deze game nam het concept van Sonic the Hedgehog Extreme en maakte er een meer futuristische en open-wereld game van.

  Nieuwe Sonic

  Komend jaar komen twee nieuwe Sonic games uit. Sonic Mania komt 30 juni uit en is een platform game in de oude stijl van Sonic. Verder komt aan het eind van het jaar een meer realistische game genaamd Sonic Forces uit.

  Bekijk de beelden van Sonic the Hedgehog Extreme bovenaan de pagina.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.