Ganondorf achternaam onthuld door Nintendo

  Veel Nintendo karakters hebben maar een enkele naam en als dan wordt doorgevraagd naar een volledige naam krijg je namen als Mario Mario en Link Link. De Ganondorf achternaam is iets origineler.

  De officiële website van The Legend of Zelda heeft een update gekregen en als je nu bij de karakters naar Ganondorf gaat wordt zijn volledige naam genoemd: Ganondorf Dragmire. Op de site wordt verder nog vermeld dat hij de kracht van de Triforce heeft gebruikt om in het beest Ganon te veranderen.

  Ganondorf achternaam voor tweede keer gevallen

  Nintendo liet 25 jaar geleden de naam Ganondorf Dragmire ook al eens vallen in het Engelse boekje dat bij de Super Nintendo game The Legend of Zelda A Link to the Past zat. De naam is nadien in vergetelheid geraakt tot vandaag. In de online gids kun je meer lezen over de achtergrond van The Legend of Zelda en een aantal van haar meest bekende karakters.

  De laatste keer dat Ganondorf verscheen is in het recent uitgekomen The Legend of Zelda Breath of the Wild. Deze game verscheen op de Nintendo Switch en Wii U en werd enthousiast ontvangen in onze Breath of the Wild review. We beloonden de game met een bijna perfecte score van een 9,8.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.