Gaming handheld ASUS ROG Ally nu voor een mooie prijs te scoren

News
vrijdag, 05 juli 2024 om 22:00
asus rog allyf1680535477
Heb je nog geen gaming handheld in huis? Dan kan je nu de ASUS ROG Ally voor een mooie prijs in huis halen. Precies op tijd voor de zomervakantie.
De tijd van de ‘klassieke’ handhelds is al een tijdje voorbij. Nintendo maakt geen Game Boys en Nintendo DS-en meer en de PlayStation Vita is ook lang geleden begraven. Maar de markt is de laatste twee jaar plotseling nieuw leven ingeblazen dankzij een nieuwe generatie aan handhelds, geleid door de Steam Deck.
Het apparaat van Valve heeft in korte tijd veel concurrentie gekregen, waarbij ASUS er als de kippen bij was in de vorm van de ROG Ally. De Taiwanese techgigant biedt met het apparaat veel functies aan die de Steam Deck niet heeft. Zo kan je gamen op een Full HD-resolutie, ondersteunt het scherm een 120Hz refresh rate en draait het apparaat op Windows 11.
Dat laatste is een belangrijk verschil met SteamOS, het besturingssysteem van de Steam Deck. Je kan namelijk niet alleen games spelen die je bezit op Steam, maar ook Epic Game Store, Ubisoft Connect, EA Origin of Game Pass.
De ASUS ROG Ally kan je nu bovendien voor een mooie prijs in huis halen. Bij MediaMarkt is de gaming handheld in de aanbieding. Dan ben je precies op tijd voor de zomervakantie. Een ideaal apparaat om mee te nemen in de auto of het vliegtuig.

Nieuwe versie van de ROG Ally

Dat de gaming handheld momenteel in de aanbieding is, is niet zo vreemd. Later deze maand verschijnt namelijk een nieuwe versie van het apparaat, genaamd de ASUS ROG Ally X. Verwacht alleen niet een compleet nieuwe generatie van gaming handhelds. De Ally X biedt namelijk een grotere batterij, twee keer zoveel opslag en 24GB aan RAM in plaats van 16GB.
In plaats daarvan ben je alleen wel een stuk meer geld kwijt. In vergelijking met de huidige aanbieding, zal de ASUS ROG Ally X 300 euro meer kosten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties