gamescom 2019 tickets vanaf vandaag te koop

  gamescom 2019 is nog vijf maanden weg, maar je kan vanaf vandaag al tickets voor het evenement kopen. In de online Ticket Shop kan je verschillende kaarten voor de dagen kopen. Dit jaar is de middagkaart komen te vervallen en kan je in plaats daarvan een avondkaart kopen.

  Koelnmesse GmbH / Harald Fleissner

  De avondkaart is een nieuwe toevoeging aan de gamescom 2019 tickets van dit jaar. Voor 7 euro krijg je vanaf 5 uur 's middags tot en met 8 uur 's avonds toegang tot de beursvloer. De organisatie heeft hiervoor gekozen, omdat het de overlappende drukte, die ontstond bij de oude middagkaart, wil wegnemen. Hierdoor krijg je sneller toegang tot de verschillende games.

  Uiteraard zijn ook de gewone dagkaarten weer van de partij. Deze kosten in de early bird verkoop 14 euro voor woensdag, donderdag en vrijdag. Voor zaterdag kost het 19,50 euro. Als deze zijn uitverkocht gaat de prijs naar 16,50 euro voor alle individuele dagen. Per persoon kan je in totaal 5 kaarten bestellen.

  gamescom 2019 tickets voor eerdere toegang

  In de kaartverkoop is ook een gelimiteerd aantal gamescom 2019 pre-entry tickets te koop. Deze geven je op de eerste twee publieke dagen (woensdag en donderdag) een uur eerder toegang tot beursvloer. Ten slotte is er nog een speciale kaart voor scholen. Hiermee kan een klas van minimaal tien personen voor 6,50 euro per persoon naar het evenement. Deze is beschikbaar voor de drie doordeweekse dagen.

  gamescom 2019 vindt van 21 tot en met 24 augustus plaats bij de Koelnmesse in Keulen, Duitsland. Het evenement is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarin ontwikkelaars en uitgevers hun nieuwste games tonen en speelbaar maken. gamescom is een van de grootste game-evenementen ter wereld en de grootste game-expo van Europa. De beurs trekt elk jaar weer duizenden bezoekers.

  XGN is zoals gebruikelijk elk jaar aanwezig op gamescom om verslag te doen van de nieuwste games op en het laatste nieuws van de beursvloer. Op de gamescom 2018 foto's kan je zien hoe wij het evenement beleven. Alle artikelen die we het afgelopen jaar voor gamescom 2018 hebben gemaakt, kan je op de site terugvinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.