gamescom 2018 tickets bijna allemaal uitverkocht

  De gamescom 2018 tickets zijn bijna allemaal uitverkocht. Alleen voor woensdag en donderdag zijn nog dagkaarten te krijgen. Familietickets zijn voor alle dagen behalve zaterdag nog beschikbaar.

  Koelnmesse GmbH / Oliver Wachenfeld

  Gamescom duurt van woensdag 21 augustus tot zaterdag 25 augustus. Inmiddels zijn er al een hoop kaartjes uitverkocht, dit geldt onder andere voor de dagkaarten van vrijdag en zaterdag.

  Gamescom 2018 tickets

  Aangezien de kaartjes voor vrijdag en zaterdag dus uitverkocht zijn, krijgen bezoekers de kans om bij het evenement zelf nog een kaartje te kopen. Een middagkaartje voor de vrijdag kost 9 euro en voor zaterdag 10 euro. Dit gaat om middagtickets die vanaf 14:00 uur gelden. De beursvloer blijft tot 20:00 uur open.

  Verder zijn familie kaarten ook nog beschikbaar voor alle dagen behalve de zaterdag. Voor zo’n ticket ben je 25,50 euro kwijt en kun je vijf mensen meenemen waarvan er één of twee volwassen zijn en 1 tot 4 kinderen tussen de leeftijd 7 en 11 jaar oud moeten zijn.

  Weet je nog niet zeker of je een kaartje moet halen voor gamescom. Wij noemen vijf reden om naar gamescom te gaan. De grootste reden is natuurlijk de titels die voorbij zullen komen. Wij houden een lijst bij met alle bevestigde en speelbare games van het evenement.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.