Gamescom 2017 Xbox hands on - Video

  Gamescom 2017 is begonnen, en dat betekent dat er weer heel wat aangekondigde games speelbaar zijn. Bij de Xbox Media Session ging Tony alvast op pad om een sneak peek te krijgen van de laatste Microsoft titels. Bekijk wat wij alvast konden spelen in deze gamescom 2017 Xbox hands on video!

  Op de E3 van dit jaar zagen we al veel nieuwe Xbox games tijdens Microsoft presentatie. Deze waren bijna allemaal speelbaar tijdens de Xbox Media Session op de beursvloer van gamescom. Verwacht binnenkort dus ook veel previews van de laatste Microsoft games hier op XGN.

  Gamescom 2017 Xbox games beloven weer veel goeds

  Microsoft lijkt ook dit jaar weer met een grote line up aan games te komen voor de Xbox One. Zo krijgen we onder andere een nieuwe Assassin's Creed (Ubisoft) een nieuwe titel in de Crackdown reeks en een vervolg op Middle Earth: Shadow of Mordor (Warner Bros)

  Ook is er plaatsgemaakt voor een aantal nieuwe IP's zoals bijvoorbeeld de enorm populaire PlayerUnkown's Battlegrounds.Tony mocht alvast de demo's van een paar van deze games checken. Hoe hem dat verliep, zie je in de video hierboven.

  Wil je meer sfeer proeven van gamescom 2017? Bekijk dan ook onze verzameling van de eerste Gamescom 2017 foto's, of bekijk alle laatste Gamescom trailers!

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.