Games With Gold december 2015 bekendgemaakt

  De Games With Gold voor de maand december zijn onthuld. Zowel voor de Xbox One als Xbox 360 staan er toffe games op de planning voor Gold-leden. Lees hier welke Games With Gold december 2015 te bieden heeft!

  Games With Gold is een programma voor Xbox Live Gold leden, waarbij ze iedere maand minstens twee gratis games aangeboden krijgen. Deze maand waren de titels Pneuma: Breath of Life en Knight Squad gratis te downloaden op de Xbox One en konden Xbox 360 gebruikers de games Dungeon Siege 3 en DiRT 3 downloaden.

  Bovendien kunnen Xbox One bezitters deze titels ook verkrijgen, dankzij de recent verschenen backwards compatibility functie. Deze games zijn verkrijgbaar via de Xbox 360 console of op de wesbite van Games With Gold. Een aantal van deze games is nu nog beschikbaar om te downloaden, wees er dus snel bij als je deze nog in huis wil halen!

  Games With Gold december 2015 met Thief

  Voor de Xbox One bezitters zal tijdens de Games With Gold december 2015 de game The Incredible Adventures of Van Helsing gedurende de hele decembermaand te downloaden zijn. Verder zal Thief beschikbaar zijn vanaf 16 december tot 15 januari.

  Gamers op de Xbox 360 kunnen deze maand aan de slag met drie titels. De eerste helft van december is Castlestorm gratis te downloaden. Vanaf 16 december wordt deze game vervangen door Sacred 3, die tot eind december te downloaden is. Vanaf 16 december is bovendien een extra game te downloaden: Operation Flashpoint Dragon Rising.

  Thief

  Verkijgbaar vanaf 28 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.