Gamers en YouTubers in actie voor Giro555 Life for Life

  Beroemde professionele gamers zetten tijdens de landelijke actiedag van Giro555 Life for Life op 29 maart hun virtuele leven op het spel. Dit doen ze om zoveel mogelijk geld op te halen voor slachtoffers van hongersnood in Jemen, Somalië, Nigeria en Zuid Soedan.

  Bekende gamers zoals Kwebbelkop, TheKIng77NL en Sjaak gaan digitaal de strijd aan. Ook BN’ers worden uitgedaagd om mee te doen. Het is de eerste keer dat de gaming community wordt betrokken bij een nationale hulpactie met een eigen evenement.

  Je kunt jouw favoriete gamer helpen met donaties door op de website van Giro555 Life for Life extra virtuele levens voor hem of haar te kopen. De gamer die met de meeste virtuele levens eindigt, wint het toernooi. Het opgebrachte geld van de virtuele levens wordt door Giro555 daadwerkelijk gebruikt echte levens te redden in Afrika.

  De competitie van de actie Giro555 Life for Life

  De gamers spelen op 29 maart van 17.00 uur tot 21.00 uur. De competitie van de Giro555 actie: ‘Life for life’ bestaat uit verschillende spelrondes van de volgende games: Mario Kart, FIFA 17, Rocket League en Formule 1.

  De Giro555 actie is zowel live te volgen in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, als via de livestream op het LifeforLife kanaal op Twitch. Daarnaast kun je de actie ook volgen via social media kanalen van de gamers.

  Naast de game competities kun je in Hilversum ook deelnemen aan meet & greets met de professionele gamers, meedoen uit een veiling die bestaat uit game gerelateerde spullen en deelnemen aan speciale masterclasses.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.