GameCube adapters uitverkocht bij Amazon

  Dat de GameCube controller nog steeds ontzettend populair is onder gamers, wordt weer bewezen: de GameCube adapter voor de Wii U is bij Amazon UK namelijk helemaal uitverkocht.

  Amazon UK heeft de bestellingen van de GameCube adapter, waarmee je met de GameCube controller Super Smash Bros. for Wii U kunt spelen, moeten stoppen omdat er geen voorraad meer is. In een e-mail aan de klanten van Amazon UK laten het bedrijf het volgende weten:

  "Wij betreuren het om u te informeren dat wij niet in staat zijn om het volgende item te kunnen leveren: " GameCube Controller Adapter (Nintendo Wii U) ". Onze leverancier heeft ons laten weten dat dit artikel niet langer beschikbaar is."

  GameCube adapter razend populair

  Er zijn nog geen berichten geweest over de beschikbaarheid van de GameCube controller adapter in Nederland, maar niet alleen in de UK is de adapter populair. In Canada werd bekendgemaakt door EBgames dat er daar ook geen adapters meer aankomen.

  Als je nog niet zeker weet of je de nieuwste (en mogelijk de laatste) Smash wilt, lees dan de Super Smash Bros. for Wii U review.

  Super Smash Bros. Wii U

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.