Game Outlet Black Friday deals 2018 - Racen als Max Verstappen

  De Black Friday aanbiedingen vliegen je deze tijd continu om de oren. Na eerder al deals van bol.com, MediaMarkt en Game Mania te hebben gezien, is het nu tijd voor Game Outlet. Dit zijn de hoogtepunten van de Game Outlet Black Friday deals 2018.

  Ook Game Outlet heeft dit jaar een aantal toffe aanbiedingen voor zowel PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Ook zijn er nog enkele gadgets in de aanbieding, maar het zijn vooral games. Er is, op het moment van schrijven, maar één console in de aanbieding bij Game Outlet en dat is de PS4 1TB Slim + Spider-Man en twee controllers.

  Game Outlet Black Friday Deals 2018

  Er vallen een aantal aanbiedingen extra op. Dit komt door een hele lage prijs of door het feit dat de betreffende game pas geleden is uitgekomen. Hieronder een korte lijst met de aanbiedingen die net even wat extra opvallen:

  Alle Black Friday 2018 Deals

  Alle aanbiedingen die hierboven staan, staan ook in het Black Friday deals 2018 overzicht. In dit overzicht staan alle aanbiedingen van onder andere Game Outlet, Game Mania, MediaMarkt en bol.com. Zodra er meer aanbiedingen bekend worden gemaakt, wordt het overzicht aangevuld. Houd het overzicht dus iedere dag in de gaten voor de nieuwste deals!

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.