Game of Thrones serie gaat de boeken voorbij

  De Game of Thrones serie doet het ontzettend goed en de producenten willen dan ook graag verder met deze serie. Maar ze zijn op het punt beland waarop de serie de boeken voorbij gaat.

  Fans hoopten nog dat de boeken de serie voor zouden blijven, maar het wordt nu duidelijk dat het niet gaat lukken. Dit betekent dus dat de nieuwe seizoenen al te zien zijn, voordat schrijver George R.R. Martin ze heeft geschreven.

  Game of Thrones serie

  Uiteindelijk is de keuze gemaakt om toch verder te gaan met de Game of Thrones serie, zelfs nu de serie vooruit zal lopen op de boeken. Op dit moment is de serie even ver als het derde boek, dit betekent dat het volgende seizoen zich afspeelt tijdens het vierde en vijfde boek. Het volgende seizoen zullen zich dus verschillende gebeurtenissen voordoen die nog niet in de boeken zijn voorgekomen.

  Het volgende Game of Thrones boek zal waarschijnlijk volgend jaar verschijnen. Dit duurt voor Benioff en Weiss, producers van Game of Thrones te lang. Het is nu vrijwel zeker dat het laatste boek nog niet uit is, voordat het laatste seizoen online staat.

  Lees alle feitjes over Game of Thrones in de Game of Thrones special. Fris ook je geheugen op met de Game of Thrones Season 4 recap, want het vijfde seizoen begint op 13 april.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.