Game of Thrones seizoen 8 release komt begin 2019

  De Game of Thrones seizoen 8 release komt in de eerste helft van 2019 uit. Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is gemaakt, is dit wel een stap in de juiste richting. Het maakt namelijk duidelijk dat de serie binnen een jaar weer op de buis is.

  HBO

  Tijdens de Television Critics Association (via The Hollywood Reporter) maakte Casey Bloys, HBO uitzenddirecteur bekend dat de Game of Thrones seizoen 8 release in de eerste helft van 2019 zal plaatsvinden. Er werden geen details bekendgemaakt over wanneer de serie precies terugkomt of hoe het verhaal verloopt. Hij liet alleen weten dat het best wel geweldig wordt.

  Let op voor spoilers voor alle eerdere afleveringen van Game of Thrones tot en met de finale van seizoen zeven.

  Het achtste seizoen van Game of Thrones is tevens het laatste seizoen van de serie. Het zevende seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger toen The Night King de tot leven gewekte Viserion gebruikte om de grote ijsmuur met de grond gelijk maakte. Hij liet vervolgens zijn leger van de doden Westeros in marcheren richting het zuiden.

  Wat er het volgende seizoen gaat gebeuren is nog een groot mysterie. Toch zijn er wel Game of Thrones season 8 verwachtingen waarover je kunt lezen. Daarnaast hebben we de tien personages die de serie mogelijk niet gaan overleven op een rijtje voor je gezet.

  Game of Thrones seizoen 8 release niet het ene van Westeros

  Hoewel het laatste seizoen van Game of Thrones volgend jaar in premiere gaat, betekent dat niet dat het einde van Westeros nabij is. Er komt namelijk een Game of Thrones spinoff aan en ook daarover werden de eerste details bekendgemaakt. De spinoff gaat over 'The Long Night', de periode van de geschiedenis van Westeros waarin de mensen voor het eerst tegen de White Walkers vochten.

  De serie wordt gemaakt door Jane Goldman en George RR Martin, de bedenker achter A Song of Ice en Fire (de boeken waarop Game of Thrones gebaseerd is. Op het moment zijn de makers van de nieuwe serie bezig met het zoeken naar een regisseur en casting regisseur volgens Bloys. De serie moet dan volgend jaar beginnen met filmen en volgens Bloys zijn de andere potentiële spinoff series op het moment niet in productie.

  Er waren namelijk vijf potentiële Game of Thrones spinoff-series in ontwikkeling. Hoewel Bloys niet uitsluit dat de andere spinoffs niet gemaakt zullen worden, is het alleen 'The Long Night'-spinoff waarvan volgend jaar een eerste aflevering gefilmd wordt. De andere spinoffs zijn in verschillende stadia van productie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.