Game of Thrones seizoen 8 beelden uitgebracht door HBO

  HBO heeft de eerste beelden van het Game of Thrones seizoen 8 via Twitter uitgebracht. De promotionele video bevat, naast beelden van andere series, onder andere scènes met Jon Snow en Jaime Lannister.

  HBO

  Er gaan al een tijd geruchten dat seizoen acht van Game of Thrones pas in aan het eind van 2019 gaat worden uitgebracht. De fans van de hitserie hebben ook al een hele lange tijd moeten wachten tot dat het nieuwe seizoen uitkomt. Deze geruchten komen voort uit de uitspraak van Joe Bauer, de leidinggevende van de visuele effecten, dat de de serie niet in de race zou zijn voor de Emmy’s van 2019.

  De eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8

  Toch worden de fans nu al getrakteerd op de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Het gaat dan niet om een enorme hoeveelheid aan nieuw materiaal, maar de fans zijn blij met alles wat ze krijgen.

  De korte video bevatte niet alleen maar beelden van het nieuwe seizoen van Game of Thrones, maar er zijn ook beelden van andere HBO-series. Er zitten een aantal noemenswaardige scènes in de preview. Bijvoorbeeld wanneer Jon Snow, na het gevecht met de Night King, terugkeert naar Winterfell. Daar geeft hij zijn zus/nicht Sansa een knuffel, maar ze lijkt er niet helemaal bij met haar gedachten.

  De andere scène laat een gevecht tussen Jaime Lannister en Gendry, de zoon van Robert Barratheon. Gendry zwaait wild met zijn zwaard in het rond, terwijl Barratheon nog maar net op tijd kan wegduiken.

  Ook beelden van seizoen 7

  De andere clips van Game of Thrones lijken allemaal van seizoen zeven met daarin onder andere Cersei Lannister in het gevecht met de White Walkers. Wat we kunnen verwachten van seizoen 8 weten we nog niet zeker, maar we hebben er wel ons idee over.

  Er is tot nu toe geen officiële verklaring naar buiten gebracht met betrekking tot de releasedatum van Game of Thrones seizoen 8.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.