Game of Thrones seizoen 7 tweede trailer is uit

  Het zevende seizoen van Game of Thrones zal beginnen op 16 juli 2017. Om dit te vieren heeft HBO van Game of Thrones seizoen 7 de tweede trailer heeft uitgebracht. Dit nieuwsbericht bevat spoilers die in seizoen 7 van Game of Thrones voortkomen.

  Volgens de cast en crew van Game of Thrones zal het laatste seizoen van de serie een mooi einde geven aan de serie. Dit seizoen zal maar zeven afleveringen lang zijn en het tempo zal hoger liggen in deze afleveringen dan in de afleveringen van de voorgaande seizoenen. Ook zullen alle overlevende karakters elkaar treffen aan het einde van het seizoen voor een spectaculaire finale.

  De tweede trailer laat veel actie zien, waaronder het langverwachte drakenwapen waarbij Dany op de rug van Drogon ten stijde trekt. Verder laat de trailers korte beelden van de Hound, Jon Snow tussen de Wildlings en de Night King die een of ander spel speelt met Bran’s warg krachten zien.

  De rol van Jon Snow in Game of Thrones seizoen 7

  Er zal een groot gevecht uitbreken tussen de alliantie van de Grayjoys en Cersei Lannister en tussen de alliantie met Jon Snow en Dany. De trailer laat ook stukken zien waarbij Gray Worn en de Unsullied inbreken in Casterly Rock.

  Ook zal de het ultieme drakengevecht uiteindelijk ergens dit seizoen plaatsvinden. Dit is waar nagenoeg iedere fan jarenlang op gewacht heeft. Als je de eerste trailer nog niet hebt gezien kun je deze hier terugkijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.