Game of Thrones seizoen 7 teaser trailer is uit

  In grote anticipatie van het komende zevende seizoen van ‘Game of Thromes’ deze zomer heeft HBO gisteravond de eerste officiële Game of Thrones seizoen 7 teaser trailer uitgebracht.

  Deze 90 seconden durende video van Game of Thrones seizoen 7 heet de ‘Long Walk’. In deze trailer komen de volgende karakters op beeld namelijk Cersei Lannister (Lena Heady), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) en Jon Snow (Kit Harrington).

  Ze lopen langzaam richting de zetel van de ‘Iron Throne’ waarbij aan het einde Cersei met een diepe zucht op de troon gaat zitten. De teaser sluit af met korte beelden van de ‘Night King’ in het laatste shot.

  Verwachtingen Game of Thrones seizoen 7

  De verwachtingen van Game of Thrones seizoen 7 zijn hooggespannen. Jon Snow is koning van het Noorden en kan zijn leger van Winterfell uitbreiden om een gooi naar de troon te doen. In het oosten vaart op hetzelfde moment Daenerys de zee over om met een enorme legermacht de troon over te nemen. Ook vliegen haar drie draken mee die Kings Landing in een chaotische situatie zullen brengen.

  Het nieuwe seizoen wordt vanaf 16 juli uitgezonden op HBO.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.