Game of Thrones seizoen 7 release bekend!

  Producent HBO heeft de Game of Thrones seizoen 7 release bekendgemaakt. De eerste aflevering zal op 16 juli te zien zijn. HBO bracht ook een teaser uit.

  De Game of Thrones seizoen 7 release is op 16 juli. De datum werd op een wel heel aparte manier bekend. HBO had namelijk op Facebook een livestream gestart waar een enorm ijsblok langzaam smolt. Na ongeveer tien minuten kwam de releasedatum tevoorschijn.

  Game of Thrones seizoen 7 release

  Naast de langverwachte datum teaste HBO het publiek ook met een korte video waarin de graphics van de draken te zien zijn. Ook kun je enkele zinnen uit bepaalde dialogen horen. Game of Thrones seizoen 7 zal in tegenstelling tot de eerdere seizoenen niet uit tien afleveringen bestaan, maar uit slechts zeven.

  Details over het nieuwe seizoen zijn nog amper bekend. Wel heeft actrice Emilia Clarke (Daenerys) een tipje van de sluier gegeven. Vanaf 16 juli kunnen de fans een net zo 'episch' gevecht zien als in Battle of the Bastards.

  Ondanks dat Game of Thrones seizoen 7 nog moet beginnen, zijn er nu al speculaties over een spin-off van de immens populaire serie. HBO heeft al medegedeeld dat Game of Thrones een te grote franchise is om het te laten bij de reguliere seizoenen. Wel heeft het Amerikaanse bedrijf een slag om de arm gehouden want 'de lat voor Game of Thrones ligt zeer hoog'.

  Eind vorig jaar werd bekend dat Game of Thrones de meest gedownloade serie was van 2016.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.