Game of Thrones seizoen 7 en 8 totaal nog 13 afleveringen

  Slecht nieuws voor fans van de HBO fantasy serie Game of Thrones. David Benioff, de maker van de serie, heeft namelijk gezegd dat er nog twee seizoenen aankomen met daarin totaal dertien afleveringen. Na Game of Thrones seizoen 7 en 8 zal de serie, evenals de boekenserie, stoppen.

  Het zesde seizoen is nog geen week geleden afgelopen en we hebben al het eerste Game of Thrones seizoen 7 nieuws. Volgens één van de makers van de serie komen er nog twee seizoen aan waarna er definitief geen nieuwe afleveringen van Game of Thrones meer zullen komen.

  Game of Thrones seizoen 7 en 8 totaal dertien afleveringen

  Het gerucht ging al eerder, maar helaas voor fans is er nu ook bevestiging. Seizoen 7 en 8 van Game of Thrones bevatten samen 13 afleveringen. Normaal gesproken zitten er in een seizoen van Game of Thrones tien afleveringen maar voor de slotstukken van de serie gooien de makers dit principe dus over de boeg.

  Naast de vermelding van de verkorting van Game of Thrones seizoen 7 en 8 geeft David Benioff, een van de makers van de serie, ook de reden waarom. Dat zegt hij in een interview met Deadline.

  "We wilden het één gigantisch verhaal maken, zonder het uit te melken om 10 extra uren te krijgen. Het originele plan was om het verhaal in 70 tot 75 uur te serie tot een einde te laten komen. Laten we nu maar voor 73 uur totaal gaan. - David Benioff, Game of Thrones co-creator."

  Game of Thrones is gebaseerd op de boekenserie van schrijver George R.R. Martin. Ook hij heeft gezegd binnenkort een einde te breien aan het verhaal. Aangezien de serie het verhaal van de boeken volgt was het ook niet meer dan aannemelijk dat de serie ook binnen niet al te lange tijd ermee ophield.

  Fans hoeven niet getreurd te zijn, want er zijn altijd nog andere Game of Thrones media om je mee te vermaken, zoals de gameserie van Telltale.

  Game of Thrones Episode 6 The Ice Dragon

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.