Game of Thrones seizoen 6 is vannacht in première gegaan - Update

  Een nieuw hoofdstuk van de populaire HBO serie is begonnen. Game of Thrones seizoen 6 kende vannacht zijn première op de Nederlandse versie van de betaalzender HBO.

  De eerste aflevering heeft gisteren al plaatsgevonden in Amerika en bood een hoop verrassingen. Vannacht om 3 uur was het aan het Nederlandse publiek om een van de meest besproken series ooit te hervatten. Wil je de aflevering terugkijken, kan je dat altijd nog doen via HBO.

  Game of Thrones seizoen 6

  De eerste aflevering van het nieuwe seizoen heette "the Red Woman" en zal verder gaan waar het vorige seizoen stopte. De kijker heeft eindelijk meegekregen wat er met Jon Snow gaat gebeuren, wat toch wel het hoogtepunt van afgelopen finale was. Ook is er meer bekendgemaakt over hoe het met Arya is verlopen en wat de High Sparrow in zijn schild voert. Hierboven is een preview video te zien van de tweede aflevering van het zesde seizoen, die volgende week zal uitkomen.

  Update

  Het is ook mogelijk om de eerste aflevering geheel gratis te kijken, zonder enig abonnement af te sluiten. Dat doe je volgens de officiële HBOGo site.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.