Game of Thrones Seizoen 5 release geteased

  Het officiële Twitteraccount van Game of Thrones heeft een nieuwe website onthuld die fans de kracht van "#TheSight" geeft. De hype voor Game of Thrones seizoen 5 lijkt hiermee van start te zijn gegaan!

  De website heet ThreeEyedRaven.com, waar je je kan opgegeven om "The Sight" via Twitter of SMS (niet in Nederland) te ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een bericht te zien waarin staat dat je nu de kracht van #TheSight hebt, en dat je moet uitkijken voor visioenen van de toekomst.

  Game of Thrones Seizoen 5 tweet video

  Bij de tweet op het kanaal is ook een filmpje van tien seconden geplaatst waarin je wat reeds bekende beelden ziet van Arya die een zwaard gebruikt en Jaqen Hagars munt vasthoudt. Ook hoor je Melisandre (Carice van Houten) tegen Arya zeggen: "I see a darkness in you."

  Het blijft een cryptisch bericht, maar het lijkt de hype train langzaam op gang te gaan brengen. Opvallend genoeg is de Three Eyed Raven en The Sight verbonden waren aan de verhaallijn van Bran Stark. Deze verhaallijn wordt in Game of Thrones seizoen 5 echter overgeslagen.

  Game of Thrones seizoen 5 wordt waarschijnlijk in april 2015 uitgezonden. Inmiddels is Game of Thrones van Telltale al via Steam pre-orderbaar. Game of Thrones is tamelijk populair, en karakters worden zelfs in andere games nagemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.