Game of Thrones seizoen 5 gelijktijdig met Amerika in Nederland

  De première van Game of Thrones seizoen 5 zal gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending in Nederland te zien zijn. In Game of Thrones seizoen 5 hebben onder andere Carice van Houten en Michiel Huisman een rol.

  Vanaf 13 april zijn de afleveringen elke maandag om 3:00 uur in de ochtend te zien op het premièrekanaal van HBO Nederland, de afleveringen worden in Amerika iedere zondagavond 21:00 uur uitgezonden, De aflevering is dan tevens beschikbaar via de online streamingdienst HBO GO. De eerste simultane uitzending is in de nacht van zondag op maandag 13 april maar geldt voor alle 10 episodes van het vijfde seizoen en zal te zien zijn in ruim 170 landen.

  ‘We zijn verheugd te zien hoe onze internationale partners Game of Thrones - een van de meest besproken series van dit moment - gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending gaan aanbieden, aldus Michael Lombardo, President, HBO Programming. ‘Het wordt dan ook een fantastisch seizoen’, voegt hij eraan toe.

  Game of Thrones seizoen 5 is het vervolg van de meest bekeken HBO serie

  Game of Thrones is gebaseerd op de boekenreeks Het Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin en is de best bekeken serie in de geschiedenis van HBO en wereldwijd een tv-fenomeen. In Game of Thrones seizoen 5 vinden talloze verhaallijnen hun onvermijdelijke en vaak bloedige beslag. Het nieuwe seizoen is vanaf 13 april exclusief bij HBO Nederland te zien en bevat enkele van de meest onthutsende scènes tot nog toe.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.