Game of Thrones season 8 moet volgens fans opnieuw gemaakt worden

  Fans zijn alles behalve blij met Game of Thrones season 8. De laatste zes afleveringen moeten volgens een groot aantal fans opnieuw gemaakt worden, zo blijkt uit een petitie op Change.org. Op het moment van schrijven is de petitie al meer dan 250.000 keer ondertekend.

  "David Benioff en D.B. Weiss hebben bewezen dat ze incompetent zijn in het schrijven wanneer ze geen bronmateriaal (de boeken bijvoorbeeld) hebben op terug te vallen. De serie verdient een laatste seizoen dat logisch is," schrijft de oprichter van de petitie. De maker roept HBO op om fans te bedienen die het niet eens zijn met hoe het laatste seizoen van de serie verloopt.

  De oproep werd een week geleden geplaatst op de petitiesite en heeft sindsdien al op verschillende plaatsten in de media aandacht gekregen. Zo schreef Digital Spy een artikel over de petitie nadat de vijfde aflevering van het seizoen bij veel fans in het verkeerde keelgat schoot. Vooral de keuzes die sommige personages maakten in de afleveringen vielen niet goed bij fans.

  Dat Game of Thrones season 8 niet in de smaak valt, wordt ook duidelijk op sites als Rotten Tomatoes, een site waar beoordelingen van films en series worden verzameld voor een gemiddelde score. Het laatste seizoen van Game of Thrones zit nu op een 75 procent score, het laagste gemiddelde in de geschiedenis van de serie. De aflevering van afgelopen maandag kreeg een gemiddelde van 47 procent op de site en daarmee dus een dikke onvoldoende.

  Meest recente Game of Thrones season 8 erg succesvol

  Ondanks de vele kritieken op de meest recente aflevering, The Bells, werd de aflevering wel ontzettend goed bekeken. De aflevering is nu al de meest bekeken aflevering van Game of Thrones sinds de serie in 2011 voor het eerst op de buis verscheen. In de VS keken meer dan 18,4 miljoen mensen naar de aflevering.

  Ook wij hebben de meest recente aflevering gezien en in onze Game of Thrones season 8 episode 5 breakdown kun je de beste momenten van aflevering terugvinden. Daarnaast heeft de redactie ook een uitgesproken mening over de aflevering en daar kun je natuurlijk zelf ook je mening met ons delen. Als laatste kun je alvast lezen over wat de finale van Game of Thrones gaat brengen in onze Game of Thrones season 8 episode 6 vooruitblik.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.