Game of Thrones season 5 sneak peek in IMAX bioscopen

  De extreem succesvolle HBO serie Game of Thrones zal in verschillende IMAX bioscopen in de VS worden vertoond. Het is de eerste keer dat een televisieserie in IMAX verschijnt, en er wordt ook een Game of Thrones season 5 sneak peek vertoond.

  HBO kondigde gister aan dat fans in januari één week van Game of Thrones in IMAX kunnen genieten. De laatste twee afleveringen van seizoen 4, én een exclusieve Game of Thrones season 5 sneak peek, zullen te zien zijn.

  Pamela Levine, marketing medewerker bij HBO zei in een statement:

  "We zoeken altijd naar andere mogelijkheden om fans te voorzien van nieuwe en spannende manieren om de show te beleven. Twee belangrijke afleveringen samen met de nieuwe trailer op zo'n indrukwekkend scherm zal een geweldig event worden. De filmische kwaliteit en de grote schaal van de serie is perfect voor het IMAX format."

  Game of Thrones season 5 sneak peek niet de enige teaser

  Ruim een maand geleden begonnen de makers van Game of Thrones al met een Season 5 teaser, door middel van een website en een twitter account over de 'Three-eyed Raven'. De geruchten zijn dat er 8 februari een vooruitblik komt op het nieuwe seizoen, wat hoogstwaarschijnlijk in april van start zal gaan.

  De Game of Thrones season 5 sneak peek zal samen met de twee (digitaal remasterde) laatste afleveringen van seizoen 4 in 150 bioscopen in de VS worden vertoond tussen 23 en 29 januari.

  Mocht je rond die tijd in Amerika zijn, kijk op imax.com voor meer informatie over waar je precies heen moet.

  Game of Thrones is veruit de meest succesvolle show van HBO, en kreeg vorig jaar 19 Emmy nominaties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.