Eerste beelden Game of Thrones prequel gelekt

  Na een fantastische ervaring van de originele Game of Thrones serie moeten fans van de serie nu ergens anders aan hun trekken komen. Gelukkig is er een Game of Thrones prequel in de maak, genaamd Bloodmoon en zijn ook nog eens de eerste beelden gelekt van de nieuwe serie.

  HBO

  Op de eerste foto van de Game of Thrones prequel zien we een locatie, genaamd Grotta del Turco in Napels. Op de foto zien we Naomi Watts in een gouden jurk. Meer informatie dan dit valt er niet echt te halen uit de foto. Wel weten we al wat meer over de prequel genaamd Bloodmoon.

  Naast Naomi Watts zullen er een aantal andere acteurs en actrices verschijnen in de nieuwe Game of Thrones-serie waar nu de eerste beelden van zijn gelekt. Onder andere Miranda Richardson (Harry Potter), Markies Rodriquez (Manifest), John Heffernan (Dracula) en Dixie Egerickx (Summerland) zullen te zien zijn in deze serie.

  GoT prequel

  Wat weten we over de Game of Thrones prequel, naast de gelekte beelden?

  Naast dit eerste gelekte beeld van de prequel en een aantal namen van verschillende acteurs en actrices kunnen we met een gerust hart vertellen waar de serie in grote lijnen over gaat. De serie zal duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones plaatsvinden. Hier zullen we meer gaan ontdekken over het ontstaan van de White Walkers.

  Wanneer deze serie uit zal komen is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk moeten we nog wel even wachten, aangezien de productie nog maar net is begonnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.