Game of Thrones opnames gestart - SPOILERS

  De hitserie Game of Thrones van HBO sleepte vorige week 24 nominaties binnen voor de Emmy's, maar de cast zit niet stil. De Game of Thrones opnames voor seizoen 6 zijn namelijk alweer begonnen en vinden plaats in onder andere Kroatië, Spanje en Ierland. Nu blijkt echter dat er opmerkelijke acteurs en actrices zijn gespot! Let op: SPOILERS

  Voordat we verder gaan met de informatie over de Game of Thrones opnames, is het relevant om iedereen erop te wijzen dat dit artikel mogelijk spoilers bevat.

  Game of Thrones opnames gestart in Belfast

  Aan het einde van seizoen vijf van Game of Thrones wordt duidelijk dat Jon Snow de fans moet teleurstellen nadat hij wordt neergestoken door The Watch. Zowel de cast, als HBO en de crew hielden hun mond over een mogelijk terugkeer van Jon Snow. De acteur die Jon Snow speelt, Kit Harington heeft zelfs aangegeven een rol te spelen in de film Brimstone van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Nu blijkt de acteur echter gespot te zijn in Belfast.

  Belfast is een stad in het Verenigd Koningrijk en is de grootste stad in Noord-Ierland. Belfast is tevens de locatie waar de Game of Thrones opnames voor seizoen 6 plaatsvinden. Het is hierdoor mogelijk dat Jon Snow nog terugkeert in seizoen 6, maar het is niet duidelijk of dat in de vorm van een flashback is of dat hij door een of ander mysterie zijn rol kan voortzetten.

  Game of Thrones opnames

  Opmerkelijke acteurs en actrices

  Een fan sprak met Kit Harington in Belfast, maar mocht geen foto's of video opname maken van de acteur. Echter heeft de fan wel een foto kunnen maken vanaf de zijkant, de haren en baard lijken overeen te komen, maar zekerheid kan niet gegeven worden.

  Ook acteur Isaac H. Wright, die de rol van Brandon Stark speelt, is gespot in Belfast. Hij verstuurde twee Tweets, waarvan één op 13 juli en de ander op 15 juli. De tweede tweet bevat de tekst:

  Oh Belfast, het is goed om terug te zijn. #GOT

  De eerste tweet is echter opmerkelijker, aangezien de acteur een foto erbij heeft geplaatst met acteur Dean-Charles Chapman, die Tommen Baratheon speelt en Aimee Richardson, die Myrcella Baratheon speelt. Opmerkelijk is namelijk dat Myrcella Baratheon ook sterft in seizoen 5, maar daar nog geen definitieve beelden van zijn. Het zou kunnen dat de actrice bijvoorbeeld alleen nog de sterfscène of begrafenis moet opnemen, maar tot nu toe is het verdacht dat de actrice aanwezig is.

  De Game of Thrones opnames vinden plaats van juli 2015 tot december 2015. In de lente van 2016 is de serie weer te zien in de vorm van seizoen 6 op HBO. Tot die tijd kunnen wij ons vermaken met seizoen 4 dat te koop is op bol.com of alle feiten over Game of Thrones in onze special.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.