Game of Thrones-makers stoppen met Star Wars-project

  Vorig jaar februari werd bekend dat David Benioff en D. B. Weiss zouden beginnen aan een nieuwe Star Wars-trilogie die zich na de Skywalker-trilogie zou afspelen. Nu is bekendgemaakt dat dit deel niet meer door gaat. Dit komt waarschijnlijk door een andere deal met Netflix.

  Game Of Thrones

  De nieuwe Star Wars-films zouden in 2020, 2024 en 2026 uitkomen, maar dit zal nu jammer genoeg niet meer gaan gebeuren. De Game of Thrones-makers hebben afgezien van de deal, aangezien ze het te druk hebben met een andere deal die ze hebben gemaakt met Netflix. Tijdens het maken van het laatste seizoen van Game of Thrones kreeg het filmduo een aantal aanbiedingen, waaronder de Star Wars-deal en een deal met Netflix.

  Natuurlijk is dit een grote teleurstelling voor veel Star Wars-fans en ook Kathleen Kennedy, hoofd van Lucasfilm, zegt dat het spijtig is, maar dat er genoeg Star Wars-content in de toekomst ligt. In december komt Star Wars: The Rise of Skywalker uit en er wordt flink gewerkt aan een aantal spin-offs zoals The Mandalorian, die vanaf 12 november op Disney+ te zien zal zijn.

  Game of Thrones

  Wat gaat er nu gebeuren met de Star Wars trilogie?

  Er is niets bekendgemaakt over wat er nu gaat gebeuren met de Star Wars-trilogie, maar Kathleen Kennedy laat ook weten dat de Game of Thrones-makers altijd welkom zijn om terug te komen en te werken aan een verhaal in een sterrenstelsel ver hier vandaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.