Game of Thrones Episode 6 gelekt

  Er is wederom een aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones gelekt. Dit keer gaat het om Game of Thrones Episode 6. De aflevering zou per ongeluk uit gezonden zijn door HBO España.

  Aflevering 6 is op verschillende sites en een Reddit post te vinden. Enkele reacties in de post vertellen mensen op te passen voor virussen bij het downloaden van bestanden die de gelekte aflevering zouden moeten bevatten. Daarnaast is er volgens reacties een stream geweest van Periscope die de aflevering uit heeft gezonden.

  Niet alleen Game of Thrones Episode 6 gelekt

  De aflevering lijkt dus gelekt te zijn door het Spaanse HBO kanaal. Recent is er in India precies hetzelfde gebeurd. De vierde aflevering is door een distributiepartner genaamd Star India gelekt. Later heeft een woordvoerder van het bedrijf de lek bevestigd.

  Daarnaast is HBO getroffen door een cyberaanval. De hackers hebben toen 1,5 terabytes aan informatie gestolen van HBO. Het enige dat de hackers online hebben geplaatst is het script van seizoen 7. Daarnaast is er een link met documenten gestuurd naar The Hollywood Reporter. De exacte inhoud van de bestanden is door de nieuwswebsite niet gedeeld.

  Het zijn een ruige paar maanden geweest voor HBO. Want ook bij de release van de eerste aflevering waren er enkele problemen. Door storingen en veel mensen die de eerste aflevering wilden kijken, kon er pas vanaf 22:15 gekeken worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.