Game of Thrones cast terug te zien in documentaire na seizoensfinale

  HBO heeft een leuke verrassing aangekondigd voor Game of Thrones fans over de hele wereld. De cast van Game of Thrones is na de seizoensfinale terug te zien in een documentaire genaamd “The Last Watch”. In deze documentaire zien we hoe deze wereldberoemde serie in elkaar is gezet.

  HBO

  Fans reageren enthousiast op de aankondiging van deze documentaire, die overigens twee uur lang zal duren. The Last Watch is aangekondigd op het PR Twitter account van HBO en is vervolgens geretweet door de officiële Game of Thrones Twitterpagina. Door de documentaire zal de cast weer even tot leven komen en zullen zij ons laten zien hoe deze serie er al die tijd voor hun heeft uitgezien.

  Wanneer komt The Last Watch uit?

  Op de officiële website van de Game of Thrones documentaire wordt vermeldt dat we de twee uur lange documentaire kunnen bekijken vanaf 26 mei 2019. Dit is nadat de seizoensfinale uit is gebracht, waarschijnlijk zodat de onnodige spoilers worden vermeden. De documentaire is exclusief te bekijken op HBO.

  In The Last Watch kijk je het bijzondere verhaal van de cast en iedereen die meewerkt aan het creëren van de wereld van Westeros. Volgens de makers is het een hartverwarmend verhaal waar veel emoties bij vrijkomen, omdat er uiteindelijk ook gedag moet worden gezegd tegen de wereld waar de cast van Game of Thrones nu al jaren in heeft geleefd.

  Game of Thrones, credits naar HBO

  Wie van de Game of Thrones cast gaan we zien in de documentaire?

  De documentaire wordt gefilmd door Jeanie Finlay, die de cast van Game of Thrones nu al een jaar lang volgt. Hoewel het niet is vastgesteld, zou het daarom niet gek zijn als we daarom alleen de cast van het laatste seizoen van Game of Thrones terug zullen zien. Hoogstwaarschijnlijk zullen we dus meer terugzien van de acteurs van deze personages:

  • Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
  • Jon Snow (Kit Harington)
  • Sansa Stark (Sophie Turner)
  • Arya Stark (Maisie Williams)
  • Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright)
  • Tyrion Lannister (Peter Dinklage)
  • Cersei Lannister (Lena Headey)
  • Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)

  Er zullen waarschijnlijk nog meer leden van de cast te zien zijn in de aankomende Game of Thrones documentaire, maar dit zijn hoogstwaarschijnlijk de leden die wij met zekerheid terug zullen zien. Daarnaast zal het gek zijn om te zien hoe de draken en de white walkers eruit zien zonder alle special effects, dus ook dat is iets om naar uit te kijken.

  Eerst zullen we nog maar een korte tijd moeten wachten op het achtste en laatste seizoen van de welbekende serie. Ben je alvast nieuwsgierig? Wij hebben een lijst gemaakt over tien feiten van Game of Thrones seizoen 8. Benieuwd of de serie in het algemeen iets voor jou is? Wij hebben een Game of Thrones seizoen 1 review geschreven waarin alles tot in de puntjes wordt uitgelegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.