Game of Thrones finale exclusief te zien in Pathé bioscopen

  Binnenkort is het zo ver, de finale van het allerlaatste seizoen van Game of Thrones. De aflevering zal vast en zeker een groot spektakel worden en dat wil je natuurlijk op een zo groot mogelijk scherm zien. Vandaar dat Ziggo in samenwerking met Pathé op 19 locaties de grote Game of Thrones finale gaat vertonen in de bioscoop.

  HBO

  Wanneer is de seizoensfinale van Game of Thrones in de bioscoop te zien?

  De seizoensfinale van Game of Thrones zal op dezelfde dag in de bioscoop te zien zijn als dat hij op TV beschikbaar is. Dit is op 20 mei, één dag later als de uitzending van de aflevering in Amerika. De aflevering begint bij Pathé om 19:30 en eindigt om 21:00. De seizoensfinale zal in het grootste gedeelte van de Pathé bioscopen te zien zijn. Kijk op de site van Ziggo voor de volledige lijst. Tickets voor deze bioscoopvertoning zijn alleen verkrijgbaar voor Pathé en Ziggo klanten.

  De seizoensfinale is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Game of Thrones. Dit seizoen heeft in totaal zes afleveringen. Dat is minder dan de tien afleveringen die de eerdere seizoenen van Game of Thrones bevatten. De laatste vier aflevering van het achtste seizoen hebben daarentegen een extra lange speeltijd.

  In plaats van de 50 minuten die een standaard Game of Thrones aflevering duren, zullen deze laatste paar afleveringen een speeltijd hebben van 80 minuten. De afleveringen zijn daarom ook zeker geschikt voor de bioscoop aangezien sommige films een soortgelijke speeltijd hebben.

  Game of Thrones Season 8 plaatje

  Zijn Game of Thrones afleveringen eerder in een bioscoop vertoond?

  Dit zal niet de eerste keer zijn dat je een aflevering van Game of Thrones op het witte doek kunt zien. In 2017 werkte Ziggo en Pathé ook al samen om dit mogelijk te maken. Toen was de seizoensfinale van Game of Thrones seizoen 7 in zeven Pathé bioscopen in Nederland te zien. Dit jaar zal dit aantal bioscopen een flink stuk hoger liggen. De seizoensfinale van seizoen 8 is namelijk in totaal op 19 locaties te zien.

  Heb jij interesse om de ontknoping van Game of Thrones op het witte doek te zien? Wees dan snel met het bestellen van je tickets. Bij de vertoning van de seizoensfinale van seizoen 7 waren de kaartjes binnen een halfuur uitverkocht.

  Dit artikel is op 25 mei 2020 bijgewerkt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.