Game Mania Valentijnsdeals speciaal voor multiplayer

  Valentijnsdag is een dag waarop je de liefde en het samenzijn viert. Zo kan je de dag beginnen met een bosje rozen om daarna vervolgens een romantische strandwandeling te maken. Maar nog mooier is natuurlijk om met je geliefde of beste vriend(in) een potje gamen! Deze Game Mania Valentijnsdeals helpen jou de Valentijnsdag wel door

  Game Mania draagt bij aan de Valentijnssfeer. Met de speciale valentijnsdeals die lopen van 12 t/m 14 februari zorgen ze voor een leuke multiplayer ervaring, om gezellig op de bank te relaxen. Enkele Game Mania Valentijnsdeals-toppers die tijdens deze dagen voorbij komen zijn onder andere:

  Game Mania Valentijnsdeals om samen te delen

  Halo 5 (Xbox One) - Samen naar de sterren kijken terwijl jullie het heelal redden met Master Chief, de Casa Nova onder de holografische vrouwenversierders. Voor maar €29,98 staat jouw wereld op Valentijnsdag in vuur en vlam.

  Tony Hawk's Pro Skater 5 (PS4) - Als je deze game voor je vriend(in) koopt weet je zeker dat diegene voor je valt, letterlijk. Met deze skateboard game kan je bewijzen wat voor stabiele relatie jullie hebben. Voor maar €24,98 kom jij er achter of je een bord voor je kop hebt.

  Just Dance 2016 (Wii U) - Dansen tot de zon opkomt versterkt niet alleen de band met je partner, maar is ook nog eens heel gezond. Haal die voetjes van de vloer want voor een kleine €29,98 heb jij je ware danspartner gevonden.

  Xbox One controller - Stel je komt thuis, met een leuk meisje of jongen, dan kan je natuurlijk niet maar een controller in huis hebben liggen als je multiplayer wilt spelen. Voor €34,98 zorg je voor gezellige dag samen.

  1 TB Xbox One met FIFA 16 - Je hebt een date met een leuk meisje of jongen die onwijs gek is van gamen, maar je hebt helemaal geen console! Wees niet bang want met deze Xbox One FIFA-actie voor maar €335,- komt alles goed. Hij of zij is, na het zien van je samenwerkingspel, net zoals de console, een blijvertje. Genoeg ruimte om deze mooie herinneringen op te slaan want de Xbox One heeft een 1TB-geheugen.

  Deze en nog veel meer Game Mania Valentijnsdeals zijn te vinden op de site van Game Mania. Het enige dat je er niet kan vinden is de ware liefde, dat moet je zelf doen!

  Just Dance 2016

  Verkijgbaar vanaf 22 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.