De Game Awards 2018 livestream - Bekijk de show live!

  De Game Awards 2018 livestream zal in de late uren van de nacht van start gaan. Gedurende de show zullen er vele prijzen uitgereikt worden. Ook worden er vele nieuwe games aangekondigd, dus mis het niet en kijk live mee vannacht!

  Op 7 december zal de Game Awards livestream enkele minuten voor half drie 's ochtends van start gaan. De show gaat namelijk om precies half drie beginnen en zal net als voorgaande jaren ongeveer drie uur duren. Tijdens de show worden er vele games onthuld, prijzen uitgereikt en dat allemaal live vanuit Los Angeles. Dat is alleen een beetje ver weg en dus kun je alles via een livestream volgen.

  De Game Awards 2018 livestream bekijk je zo

  De livestream zal te volgen zijn via onder andere Twitch en YouTube. Op het Twitch-kanaal van The Game Awards staat alles alvast klaar om live te gaan en ook op het YouTube-kanaal zijn de nodige voorbereidingen getroffen. Dit is dan ook hoe je de show kunt bekijken. Hieronder kun je de livestream ook volgen.

  Er wordt al wekenlang gespeculeerd over wat er vannacht allemaal wel niet voorbij komt tijdens de Game Awards. In onze top tien beste Game Awards geruchten lees je precies waarover er gespeculeerd wordt. Enkele dagen geleden werd er ook bekendgemaakt dat er een nieuwe Far Cry game onthuld gaat worden die een post-apocalyptisch randje krijgt. Vannacht zullen we er allemaal achter komen wat er wel of niet onthuld gaat worden.

  De Game Awards worden jaarlijks georganiseerd door Geoff Keighley en bestaat inmiddels al een aantal jaar. Nadat de show in 2014 begon als opvolger van de VGA's is het aantal kijkers jaarlijks toegenomen. Vorig jaar kwam dit tot een hoogtepunt met meer dan elf miljoen kijkers die live de show volgden. De vraag is of dat dit jaar wordt overtroffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.