Galaxy S7 en S7 Edge persfoto's gelekt

  Wederom nieuws over de nieuwe vlaggenschepen van Samsung, de telefoons die later deze maand op het MWC onthuld gaan worden. Dit keer gaat het om Galaxy S7 en S7 Edge persfoto's die gelekt zijn.

  De toestellen zijn dus nog niet eens officieel aangekondigd, maar er komen elke week weer nieuwe berichten binnen over de toestellen van de Koreaan. Op de op twitter gelekte foto's zijn de toestellen duidelijk in beeld, wat vooral opvalt is dat de telefoons qua uiterlijk weinig verschillen van hun voorgangers. Wat niet opmerkelijk is, aangezien de vorige toestellen erg goed hebben verkocht wil Samsung het design graag doorzetten met deze telefoons.

  Als we van de foto's uit mogen gaan, blijft het aluminium randje rond de telefoon behouden, ook de glazen voor en achterkant die we al op de S6 zagen, keren terug.

  Eerder werd door een lek al bekend dat het randloze beeldscherm van de S6 Edge weer terug gaat komen. Het randje werd door veel critici warm onthaald, vooral ook vanwege het feit dat het toestel er hierdoor nog mooier uitziet.

  MWC persfoto's, Galaxy S7 en s7 Edge

  De foto's van de Galaxy S7 en S7 Edge die hierboven in de tweets te zien zijn, zijn waarschijnlijk dezelfde foto's die aan de pers gegeven worden zodra de toestellen op de Mobile World Congress in Barcelona worden gepresenteerd.

  Het gaat tot nu toe alleen nog maar om geruchten, meer mogen we de berichten rond de nieuwe smartphones natuurlijk niet noemen. Zodra de telefoons door de fabrikant zelf zijn gepresenteerd kunnen we alles bevestigen en waar van niet waar onderscheiden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.