Fysieke South Park The Stick of Truth release voor PS4 en Xbox One mogelijk

  Terwijl South Park: The Fractured But Whole al is uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One moest voorganger Stick of Truth het doen met de vorige generatie consoles en PC. Toch lijkt er nu een South Park The Stick of Truth release voor de PS4 en Xbox One aan te komen, zo blijkt op de website van Amazon.

  De webwinkel van Amazon heeft een releasedatum neergezet voor de PS4 versie van de game. Deze staat op 13 februari, dus zou al in minder dan een maand moeten uitkomen. Een release voor een Xbox One versie is nog niet te vinden, maar zal er vast ook zijn. Ubisoft heeft het gerucht nog niet bevestigd.

  South Park The Stick of Truth release al digitaal

  Heel verrassend is het gerucht overigens niet, want ter ere van Fractured But Whole gaf Ubisoft Stick of Truth gratis weg. Dit ging om een digitale versie van de game, maar aangezien er dus al sprake is van een afgeronde versie is een fysieke release geen grote stap voor de uitgever.

  De PS4 en Xbox One zijn niet de enige consoles die een eventuele fysieke release krijgen. Ook een Nintendo Switch versie is al gesignaleerd op het internet, toen onder andere de webwinkel van Sanity een pre-orderpagina aanmaakte met een release voor 13 maart.

  Heb je nog niet de kans gegeven aan de eerste game uit deze South Park reeks, lees dan onze South Park The Stick of Truth review. Ook benieuwd naar het vervolg? Dan kun je bij onze South Park Fractured But Whole review terecht.

  South Park: The Stick of Truth

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.