Friday The 13th The Game problemen bij lancering

  Er zijn Friday the 13th The Game problemen. De lancering van de game verliep niet soepel. Spelers klaagden over verschillende problemen.

  Spelers waren op zijn zachts gezegd niet te spreken over de vele problemen die zich voordeden bij de lancering van de game. Veel problemen hadden te maken met de servers.

  Friday The 13th The Game problemen bij lancering

  Veel klachten kwamen binnen over de servers van het spel. Er waren veel problemen met het verbinden van de servers en daardoor was de game bijna niet speelbaar. De stabiliteit van het spel is ook nog niet super, want veel spelers klaagden over een vastlopende game en vele bugs en graphics problemen. Verder lijkt de gameplay nog niet echt gebalanceerd te zijn met vele skills die veel te sterk zijn.

  Gun Media werkt aan een oplossing om de problemen met de DLC op te lossen. Na het inlossen van de codes kregen slechts enkele spelers ook daadwerkelijk de content. Dit probleem kwam vooral voor bij de Steam versie van het spel.

  Toch hadden ook spelers op console last van dit probleem. De codes op de PlayStation 4 zijn nog niet in te lossen, want deze moeten nog worden goedgekeurd door Sony. Op de Xbox One kregen slechts enkele spelers codes om de content te kunnen bemachtigen. De reden hiervoor is dat Microsoft te weinig codes had gegeven aan Gun Media.

  Ontwikkelaar Gun Media zegt op de hoogte te zijn van alle problemen en gaat proberen deze zo snel mogelijk op te lossen. Het is nog niet duidelijk of dit ten koste gaat van de werkzaamheden aan de singleplayer. Deze staat vooralsnog gepland voor deze zomer.

  Friday The 13th The Game kwam vrijdag uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game is gebaseerd op de bekende horrorfilm Friday the 13th. Eerder werd al een gameplay video van de multiplayer onthuld.

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.