Friday the 13th the Game DLC gratis vanwege problemen

  In mei kwam Friday the 13th The Game uit. Een game die je de mogelijkheid geeft om samen in een horrorscenario te kruipen. Alleen sinds de release kampt de game met serverproblemen. Als excuus krijgen spelers nu Friday the 13th the Game DLC gratis en voor niks.

  Spelers konden niet online spelen of werden zonder pardon uit een game gegooid.Verder leek de gameplay ook nog niet echt gebalanceerd te zijn, werd de game geteisterd door bugs en bovendien waren er grafische problemen.

  De problemen deden zich niet alleen voor bij de Steam versie van Friday the 13th The Game, maar ook de console spelers hadden er last van. Ontwikkelaar Gun Media heeft intussen alles gedaan om de problemen op te lossen en is begin deze maand al met een update van de game gekomen.

  Daarmee is het meeste van de problemen nu opgelost lijkt het. De game is nu dan ook fatsoenlijk speelbaar op PlayStation 4 en pc. De Xbox One versie van de game heeft nog wat problemen.

  Gratis Friday the 13th the Game DLC vanwege problemen

  Om spelers tegemoet te komen krijgen spelers nu gratis Friday the 13th The Game DLC. De content die aangeboden wordt bevat een nieuwe retro skin voor Jason Voorhees, de moordenaar in de game. Daarnaast krijgen spelers 13000 punten om karakters aan te passen, is er nieuwe kleding beschikbaar voor alle counselors, en krijgen spelers nieuwe retro muziek voor in de game.

  Als laatste zal er een dubbel XP weekend zijn en die gaat vandaag al in.Je kunt dus vanaf vandaag tot en met 25 juni twee keer zoveel ervaringspunten opdoen in de game. Xbox One spelers moeten helaas deze verdubbeling missen, maar wellicht komt de ontwikkelaar nog met een extra oplossing voor deze spelers als op dit platform de problemen ook opgelost zijn.

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.