Friday the 13th Nintendo Switch versie wordt in de lente uitgebracht

  Maak je klaar om opnieuw in de voetsporen te treden van Jason Voorhees. Dit keer kun je iedereen de hersenen in rammen op de Nintendo Switch, als Friday the 13th uitkomt ergens in de lente van 2019. De prijs is nog niet bekend.

  De multiplayer game Friday the 13th, waar je als Jason Voorhees of als een opgejaagd personage speelt, komt ergens in 2019 ook naar de Switch. Naast dat de originele game wordt uitgebracht op de Switch zullen ook alle gratis content en DLC beschikbaar zijn bij de release.

  De game speel je in een team van 4, wat moet proberen om te overleven terwijl zij opgejaagd worden door Jason. Met knuppels en handpistolen proberen zij de psychopaat op een afstand te houden om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Ook kunnen zij huizen barricaderen om zo lang mogelijk te overleven.

  Degene die als Jason speelt beschikt over een aantal vaardigheden waarmee je de tegenstanders te slim af kunt zijn. Je kunt bijvoorbeeld voor een korte periode sneller over de map bewegen of je kunt de vijanden kort door de muren heen zien bewegen.

  Friday the 13th komt op Nintendo Switch

  De Switch versie van Friday the 13th zal ergens in de lente van 2019 uitkomen, alleen is een duidelijke release-datum nog niet bekend. Ook is nog niet bekend hoeveel de Nintendo Switch versie van de game gaat kosten.

  Friday the 13th is nu al te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.