Free Trial Final Fantasy XIV komt naar PS3 en PS4

  Naoki Yoshida, hoofdproducent van de MMO Final Fantasy XIV, heeft aan XGN laten weten dat de Free Trial van het spel binnenkort naar de Playstation 3 en 4 komt.

  In een interview afgelopen week op de Gamescom wist Naoki Yoshida ons te melden dat er gekeken wordt naar mogelijkheden om de gratis probeer-periode van de PC-versie beschikbaar te maken voor bezitters van een PS3 of PS4.

  Verleggen speelervaring Final Fantasy XIV naar console

  Wanneer we precies gratis aan de slag kunnen met Final Fantasy XIV op de consoles is nog niet duidelijk. Het juiste moment wordt momenteel afgewacht. Het verleggen van de speelervaring naar de console zorgt - volgens Yoshida - voor een verbreding van het speelbereik van de titel.

  Hiernaast vertelde de producent ons dat Final Fantasy XIV binnenkort in China uitgebracht zal worden. Dit zal opnieuw een flinke boost opleveren in het wereldwijde aantal spelers dat dagelijks met het spel in de weer is.

  De MMO-titel viert bovendien haar éénjarig bestaan. Over een expansion is nog niets bekend, maar het is overduidelijk dat de Japanners alle zeilen bij zetten om van dit spel (alsnog) een groot succes te maken.

  Final Fantasy XIV is een MMO-titel die zich afspeelt in het Final Fantasy-universum. Het spel is verkrijgbaar voor de PC, Playstation 3 en Playstation 4.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.