Free-to-play Marvel Heroes Omega aangekondigd voor PS4 en Xbox One

  Free-to-play Marvel Heroes Omega zal deze lente nog uitkomen op de PlayStation 4 en Xbox One. De Marvel Heroes serie is al enige jaren speelbaar op PC, maar zal nu voor het eerst naar consoles gebracht worden.

  Gazillion Entertainment zorgt voor de ontwikkeling en zal deze lente de game al uitbrengen. Free-to-play Marvel Heroes Omega is een mengelmoes van een MMO game en een actie RPG. Je kunt spelen als vrijwel iedere superheld die je kunt bedenken. Onder andere de Avengers, Defenders, Guardians of the Galaxy, X-Men en Inhumans zitten in de game.

  In het verhaal kun je het opnemen tegen onder meer Doctor Doom en Loki. Dat verhaal is negen hoofdstukken lang, maar er zit veel extra content in om na het verhaal nog te spelen. Spelers kunnen samenkomen in Headquarter gebieden om daar samen eropuit te trekken om de talloze schurken te stoppen.

  Free-to-play Marvel Heroes Omega beta

  Een closed beta voor free-to-play Marvel Heroes Omega begint binnenkort al voor de PlayStation 4. PlayStation Plus leden krijgen een exclusief kostuum voor Daredevil in de beta. Er zijn ook plannen voor een Xbox One closed beta, maar daar is nog niets over bekend.

  Marvel Heroes Omega

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.